Si us plau, ompliu totes les dades obligatories (*).

Seleccioneu a quina aula us voleu matricular
Aula


DADES PERSONALS DE L'ALUMNE/A
Cognoms *
Nom *
Data de naixement *  (dd/mm/aaaa)
Sexe *
Adreça *
Codi postal *
Població *
Compte corrent *
IBAN Entitat Oficina DC Nro. compte
Titular c/c *
DNI/NIE Titular c/c *
Adreça electrònica *
Telèfon mòbil de contacte *
Altres telèfons  
Ja he estat alumne/a de l'escola  


IMPORTANT:
De conformitat amb els canvis operats per la introducció de la regulació SEPA, les entitats bancàries exigeixen que pel càrrec i cobrament de rebuts, les entitats emissores com l’Escola de Teatre del Gironès disposem de la fitxa de dades bancàries degudament omplerta i signada pel banc.

Per aquest motiu, mitjançant aquest enllaç: Formulari Dades Bancàries podreu descarregar la fitxa de dades bancàries perquè la ompliu i la porteu al vostre banc perquè us la signin i validin.

Acte seguit ens l'haureu de retornar escanejada i enviada per correu electrònic a cultura@girones.cat

Si teniu cap problema truqueu-nos al 972 213 262.

Disculpeu les molèsties ocasionades.


El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Teatre del Gironès (Consell Comarcal del Gironès). Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis. Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola. No es comunicaran a altres persones. En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol•licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi. Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.